dissabte, 20 de desembre del 2014

Matagalls-Montserrat 2014

Després de 22 anys tornava a estar a la línia de sortida de la Matagalls-Montserrat. Va ser l’any passat, fent d’assistència al Carles i al Xavi durant un tram del recorregut, quan em va tornar a picar el cuquet.
Malauradament però, i per diferents problemes físics d’ambdós, no vam poder compartir aquesta edició del 2014! Queda pendent pel futur!
Tot i així vam fer un grupet ben guapo i a les 17:51, el Joan, el Josep, el Pierpa i jo, estàvem preparats a Coll Formic per començar la travessa fins a Montserrat, 85 km ens hi separaven!
De sortida transitem per pistes amples i concorregudes per baixar cap a Aiguafreda.
 

 
 Després, ja fent-se fosc i amb el frontal al cap, pujada cap als Cingles de Bertí, de Gallifa i cap al coll de Matafaluga amb posterior baixada “terrorífica” pels quàdriceps cap a Sant Llorenç Savall.
Aquí recuperem forces fent una paradeta i menjant coca d’Ullastrell ja que tenim una dura i llarga pujada al davant per arribar a Matadepera.
A partir d’aquí pujada cap al coll del Queixal i ja enfilem la baixada cap a Vacarisses per seguir fins a Monistrol.
 

 
Un cop al peu de Montserrat ja ho veiem clar, només falta un petit-gran esforç per pujar fins al Monestir! Se’ns fa de dia a mitja pujada i a les 7:51h del matí arriben a la plaça donant per acabada aquesta exigent aventura!
 

 
Sabíem que no seria fàcil però sabíem que valdria la pena!
Felicitar i agrair l’excel·lent assistència i suport que vam tenir, ens van cuidar molt i molt bé i ens ho van fer una mica menys complicat!
I finalment, felicitar a la Montse Amat (un any més! Quants en portes?) i a la Maria Rosa Casanovas per completar també aquest repte!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada